Wat is een badass

Geschreven door: Mariette Dantuma

5 februari 2022

In de 50-er jaren is het woord Badass geboren. Als straattaal om een stoere vent aan te duiden. Nu weten we natuurlijk al lang dat een badass zeker niet alleen een stoere vent hoeft te zijn. Er zijn genoeg badass vrouwen. Yeah!!!

Misschien ken je mij van mijn vorige bedrijfsnaam ‘Stoutmoedig’. Badass is voor mij de Engelse vertaling van Stoutmoedig.

Voor mij betekent het dat je lef hebt. Durf. Dat je de stoute schoenen aantrekt en ervoor gaat. En dat, met een speelse knipoog. 

Er zijn altijd dingen die je tegenhouden in het leven. Angsten, blokkades, overtuigingen. Als je een badass bent dan ga je dit aan. Dan ben je jouw persoonlijke super hero. Dan creëer je jouw leven! Jij bent niet afhankelijk van wat anderen zeggen of doen. Jij loopt jouw pad. En dat gaat met vallen en opstaan. Zoals alles in het leven. Dat is de weg naar succes. Maar een badass. Die staat weer op. En probeert het weer en weer en weer.

90% van de mensen blijft twijfelend aan de zijkant staan. Maar 10% realiseert zijn of haar dromen. De keuze is aan jou. Blijf je op je plek? Waar het misschien comfortabel is, maar waar je altijd dat ene gemis zult voelen? Of ga je met me mee. Op reis. Om jouw innerlijke badass te laten groeien.

Het is aan jou.

Veel liefs,

Mariëtte

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

Te warm voor een bikini

Te warm voor een bikini

Een paar jaar terug kwam ik voor de eerste keer op een naaktstrand. Ik ging wel al met regelmaat naar de sauna maar...

Lees meer
Translate »

Pin It on Pinterest

Shares
Share This